¿Qué hacemos? /

Nuestros servicios y productos.

PVC >> PORTES
X

PVC >> PORTES

El més important en portes de PVC és garantir la teva seguretat i tranquil·litat.

Tancaments.cat ofereix màximes garanties de seguretat en portes de PVC tot i tractar-se d’un material molt lleuger però que combina una gran resistència amb un aspecte elegant.

Assessorar-te des de l’inici per solucionar les teves necessitats, escollir els materials de les millors empreses de portes de PVC com Incerco, instal•lació amb professionals del muntatge i el millor servei post-venda del mercat és com treballem a Tancaments.cat per obtenir la màxima satisfacció de cada client.

Les obertures de portes de PVC més comuns en terrasses o balcons són corredisses, practicables i oscil•lobatents o batents amb uns dissenys avantguardistes que perdurin al llarg del temps. Les característiques del PVC garanteixen molt bon aïllament tèrmic i acústic, evitar la condensació, no necessitar manteniment, amplia gamma de colors, respectuós amb el medi ambient en el seu procés de fabricació i reciclatge.

Encara dubtes en decidir-te per una porta de PVC? No li donis més voltes i contacta’ns a través del nostre PRESSUPOST ONLINE GRATUÏT!