¿Qué hacemos? /

Nuestros servicios y productos.

PVC >> FINESTRES
X

PVC >> FINESTRES

Tancaments.cat és expert en finestres de PVC per la qualitat, l’economia i l’estalvi energètic.

Tancaments.cat destaca com un dels referents del sector de la fusteria en el canvi e instal·lació definestres de PVC tant per obra nova com per la reforma de llars i empreses. Més informació a col•laboradors com Top Quality Windows.

El confort d’una vivenda o empresa pot dependre de les finestres degut a ser el punt més crític per on es produeixen les pèrdues més importants a nivell tèrmic, reduint la radiació solar a l’interior i minimitzant les alteracions acústiques de l’exterior.

Les característiques principals de les finestres de PVC són l’aïllament acústic i tèrmic, pes reduït, resistència a la corrosió, manteniment mínim i amb un procés de fabricació ecològic i 100% reciclable desprès de la vida útil. Hi ha una amplia gamma de possibilitats en finestres de PVC segons les dimensions de l’estructura, el color, el revestiment o les obertures més comunes, les practicables i oscil•lobatents, les corredisses o les plegables.

Les finestres de PVC donaran al teu espai, tot allò que necessitaves, sentir-te a gust!

Contacta’ns per assessorar-te i canviar les antigues finestres per finestres de PVC! Clic aquí per PRESSUPOST ONLINE GRATUÏT.