¿Qué hacemos? /

Nuestros servicios y productos.

PVC >> ESTALVI ENERGÈTIC
X

PVC >> ESTALVI ENERGÈTIC

Estalvi Energètic: és el PVC molt més que un material?

Tancaments.cat sabem com és de vital assessorar sobre la fusteria de PVC però encara més, informar de la importància i l’impacte en termes d’estalvi energètic que obtindrem al canviar la porta o finestra antiga per una de PVC.

Algunes Comunitats Autònomes contemplen diferents mesures per a l’estalvi amb el suport d’associacions com l’OCU, d’on es destaca canviar les finestres velles per les de PVC degut al seu gran aïllament tèrmic. Actualment és necessari el Certificat d’Eficiència Energètica amb vigència de 10 anys per a vendre o llogar la teva vivenda i per a Tancaments.cat és una pràctica habitual assessora-te per aconseguir-ho.

El consum energètic té repercussió en l’economia familiar o empresarial i conèixer que l’estalvi d’instal•lar una finestra de PVC pot representar un 45% comparat amb finestres d’alumini o d’un 15% si són de fusta. La diferència és bastant important com per tenir-la en compte, no creus?

A Tancaments.cat considerem que una vivenda ha de ser agradable, sostenible i respectuosa amb el medi ambient però també amb la nostra economia. L’estalvi amb l’aïllament de portes i finestres de PVC és 7 vegades superior i produeix 9 vegades menys d’emissions de CO2 a l’atmosfera. A més a més, treballem amb les millors empreses del sector com Incerco per afegir més garanties al nostre treball.

Si vols saber quin seria el teu estalvi energètic gràcies a les portes i finestres de PVC, a Tancaments.cat t’assessorem amb la realització de l’ESTUDI GRATUÏT d’ESTALVI ENERGÈTIC!