¿Qué hacemos? /

Nuestros servicios y productos.

MOSQUITERES
X

MOSQUITERES

Sabies que la mosquitera pot suposar estalvi energètic?

Amb l’arribada del bon temps ho fan també els mosquits i altres tipus d’insectes i Tancaments.cat ofereix la solució a cada client assessorant-lo per donar-li a conèixer la millor opció en mosquiteres, així com les mides i les característiques generals.

Les mosquiteres presenten l’avantatge principal de permetre la ventilació a les diferents estances mentre portes o finestres estan obertes, reduint el consum energètic especialment a l’estiu. A nivell visual, la possibilitat d’escollir diferents colors dels marcs de les mosquiteres, ajuden a integrar-les amb la façana i les portes o finestres de PVC.

La fabricació de la mosquitera presenta moltes possibilitats per portes i finestres ja siguin dobles o simples segons es necessiti corredissa, fixa, enrotllable, vertical, plisada, lateral, abatible, etc.

Deixa de preocupar-te d’insectes i mosquits per gaudir tranquil•lament del teu espai interior obert i ventilat en presència de nens petits o persones grans. Contacta amb Tancaments.cat i així t’oblidaràs de tancar les portes i les finestres.

Realitza el teu PRESSUPOST ONLINE GRATUÏT i donarem solució a la teva prioritat l’estiu!